Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kozmetika

A kozmetikában:  Vagheggi ,  Image Skincare, Solanie professional kozmetikumokkal  végzek kezeléseket  a vendég igényeinek megfelelően.

Széles körben rendelkezem elektrokozmetikai gépekkel, melyek  a ránctalanítás, pigmentfolt kezelés halványítását, aknék, hegek javítását,  illetve cellulit, fogyás, striák, méregtelenítés hatékonyságát segítik.

023.jpg

 

Kozmetikai anti ageing kezelések:

 

  • Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) - megújulás fájdalommentesen

A mikrodermabrázió egy gyémántfejes, vákuumos bõrradírozás, amely során a különbözõ méretû kezelõfejekkel eltávolítjuk a hámréteg (epidermis) felsõ sejtsorait. Hatására a bõr megújul, szép, bársonyos küllemet kap, kiválóan kezelhetõek ezzel a technikával a keloidos (kidülledõ) hegek, acne (pattanás) következtében maradt „kráterek”, apró ráncok, pigmentfoltok, hízási- terhességi csíkok. A kezelés követõen nagy mértékben nõ a bõr hatóanyag felvevõ képessége, így a különbözõ hidratáló-tápláló és/vagy mezoteráiás kezelések elõtt ajánlott.

Mellékhatásoktól és fájdalomtól mentes kezelés. Már az elsõ kezelések alkalmával látható a javulás, de kúraszerûen, heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bõrtípustól függõen), késõbb havonta- két havonta egyszer. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak, akik a tûszúrásoktól és radikális hámlasztó technikáktól tartanak, azonban fiatalos, szép bõrt szeretnének.

Számos bőrproblémára megoldást nyújt.

Szabaduljon meg a foltoktól, hegektől, egyenetlenségektől! A gyémántfejes mikrodermabráziós készülék egy klasszikus és hatékony bőrcsiszoló eszköz, mely
A kezelések során 9 különböző méretű és erősségű csiszolófej közül választhatunk bőrtípusnak, ill. az adott problémának megfelelően, továbbá szabadon állíthatjuk a vákuum intenzitását is.

Mire használható a mikrodermabrázió? 

érett bőrre,lassú anyagcserét folytató bőrre,enyhén ráncos bőrre,vastag felhámú bőrre,heges, sebhelyes bőrre,pigmentfoltos (nap, öregségi májfolt) bőrre,tág pórusú, mitesszeres bőrre,egyenetlen bőrfelszín esetén,arcon, dekoltázson, kézfejen kívül testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható eljárás.

Ma már a gyémántfejes mikrodermabrázió elismerten az egyik legjobb non-invazív, valódi eredményeket hozó bőrregeneráló eljárás. Nincs műtéti beavatkozás, mégis azzal szinte megegyező hatékonyságra számíthatunk, ha gyémántfejes mikrodermabrázióval végezzük az arckezelést.
Ahogy a gyémántfejes mikrodermabrázió neve is utal rá, működése során egy steril gyémántfej játssza a főszerepet, melynek hatását az egy időben működő vákuum erősíti, ezáltal érjük el a kívánt hatást.
E két eljárás együttes alkalmazásának hatására eltűnik a felső, elhalt hámréteg, megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, ill. egyéb pigmentált elváltozások. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést követően a bőr egészségesebbé, fényesebbé és szebbé válik.

A mikrodermabráziós kezelést kiegészíthetjük különböző hatóanyagokkal, melyek a kezelés hatására a könnyedén elérik a bőr mélyebb rétegét, ahol a tápanyagok felszívódnak és táplálják a bőrt, fokozzák a kollagén termelést és egészségesebbé teszik arcbőrünket. A tökéletes hatás elérése érdekében mezoterápiás kezelés is végezhető.

A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.

Az ellenőrzött mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben “radirozzuk” Ie (a készülék finom csiszolókristályt fúj a bőrre és azt vákuum segítségével visszaszívja). A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani két hetente).

A kezelések intenzív szalonbeli kúrából, és otthoni kiegészítő utóápolásból (az eredmény elérése után ritkább fenntartó szalon- és otthoni kezelésből) állnak. Bármely probléma esetén a legintenzívebb hatás az otthoni speciális kozmetikumok és a mikrodermabráziós kezelés együttes alkalmazásával érhető el, nemcsak az arcon, hanem az egész testfelületen is.

Klinikai tanulmányok igazolják az élő sejtsorok számának megnövekedését, a hám- és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.

A kezelés időtartama: 20 – 60 perc, a kezelendő terület nagyságától függően.

 

Mellékhatások: 
Leggyakrabban előforduló mellékhatás a bőrpír, amely főként a kezeléseket követő 24 órában jelentkezhet, de általában néhány órán belül megszűnik. Ennek kiküszöbölésére a kezelések végén bőrnyugtató krémet kap a vendég.

 

Utóápolás: 
A mikrodermabráziós kezelést követően 2 héten keresztül magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet kell használni.

Kerülni kell a tűző napon való tartózkodást, és a szoláriumozást, ellenkező esetben előfordulhat a bőr barna foltosodása, amelyigen nehezen tüntethető el.

Mikrodermabrázió után 24 óráig kerülje a forró fürdőt, szaunázást, aktív sportolást, úszást. (a bőr ilyenkor még sérülékenyebb, védtelenebb a kórokozókkal szemben)

A bőrcsiszolás utáni napokban ne próbáljon ki új bőrápoló készítmény (az esetleges allergiás reakciók elkerülése végett)

A beavatkozás teljesen fájdalommentes!

 

1505071_719736981458204_1601314122500528042_n.jpg

 

 

 

  • Tű nélküli mezoterápia ( nyáron is alkalmazható) 

A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb orvos-kozmetikai kezelés a hatóanyagok bőrbe történő bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe történő bejuttatását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatékonyságukat. A kezelések során felhasznált hatóanyagok orvosi tisztaságúak, koncentrációjuk általában 100%. Más módszerekkel, pl. krémekkel, vagy egyéb kozmetikai eljárásokkal(iontoforézis, ultrahang, vasalás) nem vagyunk képesek ilyen mélységekbe bejuttatni ezeket az anyagokat, csak a bőr felszínére. A mezoterápiás kezeléseknél nincs hatóanyag veszteség, a megválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a sejtekhez kerülnek.
A tű nélküli mezoterápia, de hívják virtuális mezoterápiának is: a kezelést egy un. elektroporációs készülékkel végezzük, amely működés közben szabad szemmel láthatatlan csatornákat nyit meg a bőrben, amelyeken keresztül akadálytalanul áramlik a hatóanyag a sejtekhez. A hatóanyagok hasznosulása 100%. A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, relaxáló hatású. A tű nélküli mezoterápia tökéletes alternatíva azok számára, akik eddig a mezoterápiás kezelésektől a tű használata végett tartották távol magukat.

Milyen problémák kezelésére alkalmazzuk a mezoterápiát?
-Arcfiatalítás
-Pigmentfoltok halványítására
-Aknés, problémás bőrre
-Testkezelés

Legyen szó a hagyományos tűs mezoterápiáról, vagy tű nélküli változatáról, abban mindegyik megegyezik, hogy a kezelés során analitikai tisztaságú, 100% koncentráltságú un. mezoterápiás hatóanyagokat használunk. Abban is megegyeznek, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be, ahol tökéletesen hasznosulni tudnak. Egyéb tényezőkben azonban eltérést mutatnak.

Különbségek a mezoterápiás kezelések során:

Mezopen kezelés során a bőrbe behatoló mikrotűk láthatatlan sérüléseket ejtenek a bőrön, amelyek beindítják a bőr saját regenerációs, önmegújító folyamatait. A bőrregenerációs folyamat eredményeként a kollagén rostok mennyisége – amelyek a bőr feszességét biztosítják-, a többszörösére emelkedik, ezáltal a bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik, amely már az első kezelést követően is jól látható. A mezopen kezelések hatékonyabban stimulálják a bőr kollagén rostjait, mint a pisztolyos mezoterápia, mivel egy időben több tűszúrást ejtenek a bőrben, ezért is hívjuk ezeket a kezeléseket kollagénindukciós terápiának is. Hátrányuk, hogy a bejuttatott hatóanyagok csak egy részét tudjuk közvetlenül a sejtekhez juttatni, másik részük a szövetekben,az un. sejt közötti részbe kerül, ahol nehezebben tud hasznosulni. A kezeléseket speciális felületi érzéstelenítés mellett végezzük ezáltal minimális kellemetlenség érezhető csak.
Tű nélküli mezoterápia esetében a rádióhullámok által megnyitott pórusokon egyenesen a bőr sejtjeihez jut a hatóanyag, ahol a legtökéletesebben tud hasznosulni. Hátránya, hogy elmarad a a tűs kezeléseknél tapasztalt mikroszúrásokból adódó saját bőrregeneráció és fokozott kollagéntermelődés. A kezelés teljesen fájdalommentes, relaxáló, masszázs érzetű.

45d5_1_300.jpg

 

  • Mezopen

A mezoterápiás MezoPen ( DermaPen) a leginnovatívabb eszköz jelenleg hazánkban a bőrfiatalítás és mezoterápia területén. A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres mezoterápiás dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül tudja változtatni a tű méretét.

 

A mezopen kezelés közben az apró mikrotűk szabad szemmel nem látható és nem érezhető sérüléseket ejtenek a bőr felszínén. Ezek a „sérülések” arra késztetik a bőrt, hogy beindítsa saját öngyógyító mechanizmusát. A regenerációs folyamatok következtében új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, amelyek kulcsfontosságúak a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Ráadásul az új és több vizet tartalmazó,hidratáltabb kollagén sejtek hozzáadódnak a már meglévő dehidratált kollagén mennyiséghez, ezáltal a kollagén szint több 100-szorosára emelkedik a bőrben. A kollagénszint ilyen mértékű
emelkedése eredményezi, hogy a bőr kezelésről-kezelésre
jelentősen feszesebbé válik, és a ráncok mélysége jól láthatóan csökken.

A kollagénszint emelésének indukálása egy teljesen természetes biológiai folyamat, ezért nincs a kezelésnek mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót sem.

                                                        mezopen_banner-01-655x305.jpg

  • Hideg vasaló

A hideg fázis, mintegy hatóanyagcsapdaként bezárja a bőrbe a hatóanyagokat. A hajszálereket összehúzza, feszesíti a bőrt és fokozza az izomtónust. Csökkenti a szem alatti duzzanatot, táskákat.
A két érzet váltakozásával lehet fokozni a bőr rugalmasságát, feszességét.

  • Kozmetikai ​ultrahang

Elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amit azzal ér el, hogy – mechanikai hatása révén – mintegy szétrázza, meglazítja a bőr felületén található szaruréteget (pontosabban a barriert).  

Az ultrahang hőhatása következtében az erek kitágulnak, a mechanikai és kémiai hatások pedig fokozzák a sejtmembrán áteresztő képességét. Az ultrahangos hullámok mélyebb rétegekben észlelhető hatása a zsírlebontás és a nyirokkeringés fokozódása. Az ultrahang serkentőleg hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztok működésére, a salakanyagok kiürülésére, a diffúziós folyamatokra is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy megfelelő méretű kezelőfej és teljesítmény esetén mérhető körfogatcsökkenéssel járó, hatékony fogyasztó kezeléseket végezhetünk e hanghullámok segítségével. Az ultrahangnak 4 hatása van, ezen belül lássuk miket jelent is. 
 
Hatása:

-anyagcsere fokozása

- Bőrregenerálás

- A szövetek pH értéke eltolódik a lúgos kémhatás irányába

- Vérbőség, erősödő- fokozódó vérkeringés,

 - A szövetekben fokozódik a felszívódás

- Gyorsul a nyirokáramlás, 

- Lazul az izomzat

- Fokozódik a perifériás idegek ingerületvezető-képessége.

Ellenjavallat: láz, betegség,gyulladásos állapot, nyílt / friss seb, pacemaker, csontos területek, szemkörnyék, daganatos betegségek, terhesség, fogászati és koponyaűri implantátumok (fém beültetések).

 

                                                       10153918_694284077336828_1201403196231125227_n.jpg

  • Oxigén kezelés

​Amilyen erős, olyan kíméletes: az OLift kezelés, kevesebb, mint egy óra alatt fiatalítja a bőrt, frissítő, oxigenizáló folyamattal szabadítja fel a ragyogó, természetes szépséget.

Biztosítson azonnali "Öregedj később" eredményeket. A bőr már egy kezeléssel is ragyogó és liftingelt. Minden lépés a luxus érzetét nyújtja, az eredmények felülmúlhatatlanok. Tapasztalja meg a friss bőr lélegzetét az IMAGE Skincare O2 Lift kezeléssel.

Kezelés menete: 

1. Lépés TISZTÍTÁS

A sav- és szulfátmentes OLift  Gel to Milk Cleanser lemosó a bőrre juttatva gazdag gél, mely gyorsan krémes, tejes lemosová alakul át, kíméletesen eltávolítva a sminket és a szennyeződéseket. Növényi őssejtek lassítják az öregedést, és növényi fehérítők világosítják s teszik ragyogóvá a bőrt.

2. Lépés LIFTING PEELING

Az Enzymatic Facial Peel egy forradalmi hámlasztó termék. Vastag gél formátumú gyümölcsenzimes peeling, mely elfolyósodva feloldja az elhalt hámsejteket és kíméletes, ámde hatékony teljes bőr fiatalítást biztosít.

3. Lépés OXIGENIZÁLÁS

Az O2 legspeciálisabb lépése, az Oxygenating Facial Masque egyedülálló habzó technológiával dolgozik. Ez a buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást. Azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén.

4. Lépés FIATALÍTÁS

Egy valódi "Öregedj később" szérum: a Steam Cell Facial Enhancer őssejtes fokozó intenzív és koncentráltan megelőző hatású termék. Őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag,hogy maximálisan védjen az öregedés és a károsodott sejtek ellen.

5. Lépés VÉDELEM

A Tinted Moisturizer színezett fényvédő alkalmazásával az egész kezelt terület egyenletes, ragyogó lesz, miközben teljes védelmet kap az UVA/UVB sugaraktól. A frissen kezelt bőr számára ez alapvetően fontos.

 

11390370_700139780091292_5071551189376222560_n.jpg

 

Hidroabrázió:

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.

A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.

1510847_694282030670366_458233338621053376_n.jpg